foto_header_hout
Sterk in uw denkwerk!

Procono

Bedrijfsbegeleiding

logo_procono
foto_header

 

bedrijfsbegeleiding  administratie  rapportage  training

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!

 

Partners

Waarom partners?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren en ondersteunen bij de meeste bedrijfsprocessen en werkprocedures in uw onderneming. Voor de processen waarvoor wij niet de benodigde expertise in huis hebben werken wij samen met onze partners. Onze partners hebben jarenlange ervaring op hun vakgebied en delen onze visie dat u zonder de juiste kennis in huis geen efficiënte organisatie kunt hebben.

 

 

Wat kunt u verwachten?

Het kan zijn dat tijdens onze werkzaamheden de deskundigheid van één van onze partners gewenst is. Wij bespreken dit vooraf altijd met u zodat u precies weet met wie u te maken heeft. In overleg met u bepalen we van wie u de factuur ontvangt zodat u ook op dat gebied niet voor verrassingen komt te staan.

Ad de Beer 

(PROCONO)

“Kennis is macht, maar kennis delen is kracht!”

Onder aan de ladder begonnen en door studie en praktijkervaring meerdere functies bekleed als administrateur/controller en manager bij diverse bedrijven. Momenteel ben ik werkzaam in een behandelcentrum en hou me voornamelijk bezig met het opstellen van financiële cijfers, optimaliseren van processen, de automatisering van deze processen en het ontwikkelen van rapportages in excel.
Ik heb zowel sportief als bedrijfsmatig een sterke drive om mensen te begeleiden en te helpen om zo een optimaal resultaat te halen. Iets wat ik met Procono graag wil uitdragen.
“Het kan niet” bestaat niet. Er is altijd wel een oplossing.

“Er is altijd een oplossing!”

De diverse projecten en de uitdagende verre reizen hebben me dat geleerd. Mijn uitdagingen zijn het uitwerken van nieuwe ideeën en concepten, en om innovatieve en creatieve oplossingen te ontwikkelen voor uw wensen. Als proces manager heb ik diverse ERP implementaties begeleid en ingericht. Ook was ik verantwoordelijk voor het in kaart brengen, verbeteren en/of opzetten van nieuwe processen. Daarnaast heb ik diverse maatwerk software oplossingen ontwikkeld in MS Access..

Even voorstellen

imageedit_1_7491972073
imageedit_1_5048945151

Reg Rombout 

(WACOC)

“Ontzorgen van computerproblemen”

In 2003 begon ik officieel als ZZP`er met mijn eigen computerbedrijfje. Toen nog onder de naam PcHulpCuijk. Vanaf 2010 ben ik gaan werken bij een technisch groothandel als IT Administrator (systeembeheerder) waar ik verantwoordelijk was voor de IT infrastructuur op drie locaties waarvan twee in Nederland en één in Duitsland. Buiten D-Computers om geniet ik van mijn gezin en ga ik graag op citytrips.
Bij D-Computers ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, kantoorautomatisering en het aanspreekpunt voor de particulier.

ROY Derks 

(D-computers)

imageedit_1_6704672265