foto_header_hout
Sterk in uw denkwerk!

Procono

Bedrijfsbegeleiding

logo_procono
foto_header

 

bedrijfsbegeleiding  administratie  rapportage  training

Bedrijfsbegeleiding

We analyseren uw interne processen en brengen de knelpunten in kaart. Afhankelijk van waar de knelpunten naar voren komen bedenken we oplossingen. Soms kan dit eenvoudig door procedures aan te passen, of door een kleine training. Verbetering is altijd mogelijk.

 

 

Administratieve ondersteuning

Met name in de eenmanszaken en kleine ondernemingen is de administratie vaak een last en erg tijdrovend. Jammer want u kunt beter uw tijd gebruiken om te ondernemen. Wij kunnen u en eventueel uw medewerkers hierbij uitstekend ondersteunen.

 

 

Financiële rapportages

Heeft u met één druk op de knop inzicht in uw financiële situatie? Met onze kennis van boekhoud-software en van excel kunnen wij, binnen de grenzen van uw boekhoudpakket, vrijwel iedere gewenste rapportage maken. Is excel niet toereikend dan kunnen we met onze partners een "maatwerkoplossing" bedenken, helemaal afgestemd op uw wensen.

 

 

Trainingen

Wij verzorgen basistrainingen in Word en Excel. Deze trainingen verzorgen wij op locatie en zijn afgestemd op de wensen van uw organisatie en kennis van uw medewerker.

 

Wat we doen

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!